Angel Gown

Gerrit and Christa Müller

Wow… this was the first word that ran through my mind when I first saw this wedding gown in its entirety.

“Hallo Eric

Uiteindelik kom my trourok by jou uit – 1975 se mode. Baie jare gelede.

Ek het op 8 Januarie 1982 ‘n tweeling gehad – ‘n seuntjie en ‘n dogtertjie. Die dogtertjie is ‘n dag later dood weens long probleme. Dit is die seerste seer wat daar kan wees. Ek wou haar ook in iets mooi’s begrawe het. Ek het dat familie die mooiste wat ek beskikbaar gehad het na die begrafnisondernemers neem.

Die idee en diens wat jy lewer is fantasties. Wens my ou babatjie het ook so iets gehad.”

While we were not around yet to clothe your special baby, we are glad to say that your wedding gown will help 8 families dress their angel babies.

Thank you Gerrit and Christa for sharing this beautiful wedding gown with us!

Eric Elronde and the TAGI team.